UMAS Pølsejern

Informasjon
Brukerinfo

 

Med pølsejernet får du effektivt unna matkøen, og du slipper å spise svartbrente pølser. Dette produktet er et must i tursekken!

 

Støpejernprodukter har, med riktig stell, svært lang levetid.

Se brukerinfo for klargjøring og stell av produktet.

Art.nr:
Produkt:
8014
UMAS Pølsejern
8714
UMAS Pølsejern, D-pack 10 stk

Klargjøring og vedlikehold av ditt nye støpejernprodukt
Det er viktig at støpejernprodukt har et fettlag som fyller porene i støpejernet, slik at det fungerer som et slipp-belegg.
Før du bruker produktet første gang:
Skyll med varmt vann og sett det inn med olje. Varm opp produktet, kjøl ned og tørk av overflødig olje. Prosessen bør gjentas tre ganger.

Når produktet først er klargjort, holder å gjenta behandlingen av og til for vedlikehold.

Dersom maten brenner seg fast eller det oppstår rustflekker, rengjør med stålull/grytesvamp i varmt vann og gjenta klargjøringsprosessen.

Lykke til med ditt støpejernprodukt!