Selger søkes

StrandVi er i stadig utvikling og satser friskt på nye produkter og strategier. Nå ser vi behovet for å ansette en dyktig, selvgående, ambisiøs og målbevisst selger.

UMAS har et bredt produksjons- og distribusjonsnettverk, slik at selger må derfor beherske både norsk og engelsk. Stillingen er nyopprettet og gir dermed den rette søkeren store muligheter til å forme sin egen rolle og hverdag.

Arbeidshverdagen vil bestå av oppsøkende salg, salgsrelaterte oppgaver, hvor det vil kreves et klart hode med evne til å veksle mellom langsiktige-, planlagte- og ad-hoc aktiviteter. Vi ser etter en person som har erfaring med salg og markedsføring. Gjennom direkte salg, samt salgsfremmende tiltak i digitale- og sosiale medier.

Vi ønsker oss en medarbeider med:

  • salgserfaring
  • gode datakunnskaper
  • strategiske evner
  • erfaring med digital markedsføring
  • norsk og engelsk språk
  • gode samarbeidsevner
  • kremmerånd

UMAS, Ulf Mediaas AS, ble etablert i 2002 og har salgskontor på Høylandet og hovedlager på Stjørdal. Kontorsted for selgeren blir enten Stjørdal eller Høylandet. Hjemmekontor og andre løsninger kan avtales. Reiseaktivitet må påregnes.

umas_logo_orgKonkurransedyktige betingelser. Lønn etter avtale. Oppstart snarest.

Søknad og CV sendes til [email protected] innen 01. november.

For mer informasjon om stillingen kan du ringe Ulf Mediaas på tlf.nr: 906 39 427.
For mer informasjon om UMAS, les her